Inrichting

Wij bieden u diverse keuzes als het gaat om inrichting.

Budget lijn:

Sterke, stoere meubels, eenvoudige verlichting, praktische bar en eenvoudige toebehoren. Samen met onze budgetlijn serviesgoed het juiste pakket voor nagenoeg iedere beurs. Zoals: Statafels, partysets: tafels met banken (8 pp), barmeubel met waterkoeler en spoelbak. Hotelporselein en strengen verlichting: witte bollen 6 stuks.

Traditionele lijn:

Uw gelegenheid wordt ingericht met een gezellige oud Hollandse bar met achterwand, statafels met traditionele ecru rokken en zitjes met ronde tafeltjes en rotan stoelen.
De verlichting wordt geaccentueerd met decoratieve lantaarns en planten maken het geheel compleet. Ook het porselein en glaswerk wordt aan de stijl aangepast.

traditioneel

Moderne lijn:

In deze lijn mag onze ledbar met achterwand met inbouwkoelkasten niet ontbreken. De statafels worden voorzien van kleurrijke strakke moderne rokken, geflankeerd door decoratieve ledpilaren met opvallende vazen. Moderne barkrukken en comfortabele zitjes maken uw feest "cool". Deze inrichting leent zich natuurlijk uitstekend om ook gebruik te maken van één van onze Dj's en een verlichte dansvloer.

the-ma inrichting