Lokaties

De Bijland:

een evenementen locatie bij uitstek!

Op de Bijland hebben wij 2 locaties voor het organiseren van activiteiten of (outdoor) evenementen; het groepsterrein en het evenemententerrein. Beide terreingedeelten hebben een eigen was/ toiletfaciliteit.
Het groepsterrein staat voor groepsovernachtingen in tenten, vaak gecombineerd met een activiteit, maar er kunnen ook niet-motorische outdoor activiteiten, zoals vlotbouwen en –varen, boogschieten, zeskampen, beachvolley, kanovaren worden georganiseerd.

Geheel verzorgd arrangement? The-Ma Party Productions verzorgt activiteiten op maat op o.a. het evenemententerrein.

Brasserie/terras de Raayhof

Toen in 1812 Gradus Peters zich als pachter op de prachtige Heerboerderij de Raayhof vestigde was hij de eerste van 5 volgende generaties die eeuwen lang van generatie op generatie geboerd hebben. Tot voor kort een van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor deze omgeving. De brasserie "de Raayhof" wil deze historie niet verloochenen. Het project wordt steen voor steen opgebouwd uit de oude materialen van de stallen. Om tevens, met behoudt van de eeuwen oude sfeer, van de modernste faciliteiten te worden voorzien.

In deze sfeer en faciliteiten organiseren wij voor u iedere feestelijke gelegenheid op maat en naar uw wens.
Deze unieke plek biedt ruimte voor party's tot 100 personen en beschikt tevens over een buitenterras voor 40 zitplaatsen.
Vanuit deze locatie organiseren we o.a. "Happen & Stappen" een uniek culinaire rondtocht met luxe paardentram met onderweg een 4 gangenbuffet.