Ja u leest het goed. Wij bieden u geheel vrijblijvend en gratis een bestuur aan voor uw personeelsactiviteiten.

De afgelopen jaren zijn er, onder druk van de crisis, veel PV's verdwenen of draaien minimaal. Logisch ook want er was vaak weinig reden voor een gezellige activiteit. Ook het animo van de werknemers nam af. Nu er weer "licht in de tunnel is" zullen velen zich realiseren dat het weer belangrijk wordt om successen te vieren en elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten. Maar ja, wie gaat zich hiervoor inspannen? Welke werkgever zit er te wachten op de uren durende bijeenkomsten in werktijd?

Wij hebben een simpele en efficiënte oplossing.

Zo werkt het:

The-ma party productions neemt nagenoeg alle taken van een bestuur over. Eenmaal per jaar komen wij met een voorstel voor een jaarprogramma (tijdsduur ca. 1.5 uur). Maken afspraken over bijvoorbeeld budget en data.
Verzorgen de communicatie aan uw werknemers. Maken kantineposters, uitnodigingen, mailings en een nieuwsbrief. Regelen de aanmeldingen en organiseren activiteiten van A tot Z.

Tot slot leggen we aan het eind van het activiteitenjaar verantwoording af, zowel inhoudelijk als financieel (tijdsduur ca. 1 uur).

flyer huur een bestuur bij the-ma party productions

Contactgegevens

The-Ma Party Productions
Hoogeweg 43
6911KS  Pannerden
Telefoon: 0316-37 2846
Mobiel: 06 - 23 71 5062
Email: info@the-ma.nl

Onze werklocatie

Dorpsplein 2
6911AK  Pannerden
KVK: 09125113
BTW: 8106.40.065.B.01