Hieronder treft u een overzicht aan van onze mogelijkheden van Take Away:

ta01

Steengoed Plateau variatie: een authentieke presentatie van lekkere hapjes met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de baksteenindustrie. Oogstrelend en vooral lekker!

ta02

Ontbijtservice: verrasingen in de ochtend met een mooi compleet ontbijtarrangement. Moeder- of vaderdag, verjaardag, Valentijnsdag, of een mooie zondagochtend?

ta03

Grill/Gourmet assortiment: compleet assortiment vlees, vis, vega, gesneden groenten, pannenkoekenmix en eieren voor op de bakplaat. Bijgeleverd worden stokbrood, kruidenboter, sauzen en salades. Voor ieder seizoen gezellig tafelen!

ta04

Hapjesplank: lekkere traktatie gepresenteerd op een robuuste plank die niet misstaat in een gezellige setting van vrienden, familie, en of kennisen.

ta05

Amuse hapjes: zeer luxe hapjes, origineel gepresenteerd. Van carpaccio wraps tot en met verse Zeeuwse oesters! Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

ta07

Hapjes assorti: een mooie diversiteit aan kleine traditionele hapjes voor iedere gelegenheid. In een handomdraai gepresenteerd. Lekker, gemakkelijk en goedkoop!

mix schalen

Mix-hapjes: Gezellig assortiment traditionele hapjes voor 2 a 3 personen.

ta08

Traditionele gevulde eieren: geleverd in schaaltjes van negen, zal menig gast zich laten verwennen door deze kleine maar vooral heerlijke rakkers. Traditioneel, maar nooit saai!

ta10

Lunch/brunchpaketten: heerlijke assortiment hartig en zoete lunch/brunch producten. Aangevuld met een huisgemaakte soep naar keuze, jus de orange en diverse thee soorten. Dit assortiment is prima aan te passen voor een High Tea! Te bestellen vanaf 2 personen.